2018. február 2., péntek

Döbbenet! 3 nap után visszatért a halálból



Egészen hihetetlen, de a 65 éves Tatjana három nap után tért vissza a halálból. Hozzátartozói már megsiratták őt, amikor aztán 72 órával később az asszony mégis magához tért. Döbbenetes halálon túli élményéről és utazásáról most mesélt nyilvánosan először. Története igazolja, a lélek nem hal meg.

Dr. Tatjana Anisimova Bilous

Az ukrán Tatjana Anisimova Bilous három napot „töltött a túlvilágon”. Az eset még 1991-ben történt, az asszony úgy érezte, eljött az idő, hogy megossza történetét. A mára 65 éves doktornőt az odesszai kórházban műtötték, de az altatást követően nem ébredt fel. Az orvosok megállapították a halál beálltát. Aztán 3 nappal később egészen hihetetlenül és megmagyarázhatatlan módon ő mégis visszatért a halálból az élők közé.

Tatjana hazájában elismert idegsebész, öt gyermekes édesanya, aki sosem hitt az angyalok létezésében, a halálközeli élmény óta mégis pontosan tudja: a Mennyország létezik. A rokonok elbúcsúztak az asszonytól, egyedül a férj, Vecslav érezte, hogy felesége vissza fog térni. Az asszonyt már a hullaházba vitték, amikor magához tért.


Tisztán emlékszik a halálközeli élményre

Tatjana tisztán emlékszik édesanyjára, aki a műtő előtt zokogott, miután közölték a családdal a lesújtó hírt, és azon töprengett, hogyan neveli fel az unokákat. Az asszonyt agydaganattal operálták, a műtét nem sikerült. Vagy talán mégis.

A doktornő elmesélte misztikus és egyben csodálatos utazását a poklon keresztül a mennyekbe. Emlékezett rá, amint lelke elhagyta testét, ott állt a műtőben, és látta saját magát, az orvosokat, akik minden erőfeszítést megtesznek, hogy megmentsék az életét. Az egész pontosan olyan volt, mint a Ghost című filmet nézte volna. Aztán elhagyta a kórházat, és egy sötét alagúton indult tovább, amit nedvesnek, nyirkosnak érzett, olyan érzésnek tűnt, mintha egy mocsáron haladna keresztül. Majd meglátta a fényt az alagút végén, éppen úgy, ahogyan mások is mesélték, akik visszatértek a halálból.

Angyal fogadta

A fény csodás, gyönyörű és erős volt. Aztán úgy tűnt, mintha egy fehér ruhát viselő alak közelítene felé. Tatjana úgy gondolta, talán ő lehet Jézus. Akaratlanul is letérdelt előtte. Az alak kedvesen szólt hozzá, azt mondta, „nem kell letérdelned, angyal vagyok, akit Isten küldött eléd”. Azért jött, hogy megmutassa neki a Mennyországba vezető utat.

Tatjana emlékei szerint csöppet sem volt alázatos az angyallal, aki aztán egy másik angyal kíséretében vezette őt tovább. Isten trónját látta maga előtt, amely káprázatos fényben ragyogott, de az arcát nem láthatta, csak érezte a mérhetetlen szeretetet. Elöntötte a zokogás, Isten bocsánatát kérte fia, Golgotha halála miatt, akit 10 hónapos korában veszített el. A bűntudat azóta is gyötörte az asszonyt. Aztán fiával is találkozhatott, és rájött, nem követett el semmilyen bűnt.

A halálközeli élményt követően visszatért az életbe

Tatjana elmondása szerint korábban sosem érzett olyan könnyedséget, mint akkor és ott. Az egyik angyal elmondta, hogy vissza kell térnie a Földre. Az asszony könyörgött, hogy nem akar visszamenni. A hullaházban, az ébredést követően jött rá, hogy átélte a saját halálát. Nem értette, miért éppen őt választotta ki Isten, hogy megtapasztalja ezt az egészen különös halálközeli élményt. Azóta is elmondhatatlan hálát érez. Miután láthatta a Mennyországot, az angyalok a lelkét visszairányították a testébe, azután tért újra magához. Azóta teljes hittel fordul Isten és az angyalok felé.

(forrás: nlcafe.hu-vesti-online.com)

Dr. Tatjana Anisimova Bilous - videó