2017. július 16., vasárnap

Vajna Timi: Életemben nem féltem még ennyire!



– Gyere hozzám! – suttogta éjszakánként hátborzongató hangon egy idős nő szelleme Vajna Tímea Los Angeles-i házában. A modell hanyatt-hom­­lok menekült a macskáival együtt.


Ha eddig nem hitt a szellemvilág létezésében, most már biztosan hisz Vajna Tímea. A modell azért utazott az Egyesült Államokba, hogy angol nyelvet és színészmesterséget tanuljon, miközben az amerikai állampolgárságra várakozik, de egy váratlan tapasztalattal is gazdagodott.

A híres házaspár nem sokat árult el Timi tengerentúli életkörülményeiről, de el lehet képzelni, hogy Los Angelesben nem egy dohos padlásszobában kellett meghúznia magát a filmmogul feleségének… A Vajna házaspár akár ki is bérelhetett volna egy házat, mégis más megoldást talált: Andy egyik közeli barátjának a villájában szállásolták el a fiatalasszonyt. Timit szívesen látták, mégsem maradt sokáig. Hirtelen költözésének megdöbbentő okáról maga mesélt a Borsnak.

– Egy nagyon pici, másfél szobás lakásban lakom most, a két cicával. Udvara nincs, és az erkélye is nagyon kicsi, de jól érzem itt magam. Jobban, mint abban a házban… Ott már az első napokban rettenetesen féltem – meséli Tímea. – Nem ismertem senkit, nem tudtam senkivel beszélni, és ami a legrosszabb, hogy rettenetesen rossz energiái voltak annak a háznak. Ráadásul minden áldott éjszaka hallottam hangokat. Come to me! vagyis Gyere ide! – ezt ismételgette nekem egy idős női hang… Ami a legdurvább, hogy nemcsak én, hanem a macskák is hallották, összerezzentek, és szemmel láthatóan rettegtek. Csak né­hány éjszakát bírtam ki, aztán közöltem Andyvel, hogy egy percig sem maradok ott tovább. Életemben nem féltem még ennyire! – magyarázza Timi, aki hiába érdeklődött a ház tulajdonosánál arról, hogy kinek a szelleme bolyonghat éjszakánként a folyosókon, nem tudta megmondani.
(forrás:borsonline.hu)

 Szellemek fotók - videó