2017. április 6., csütörtök

Egy 9 éves indiai lány bekötött szemmel képes olvasni és látni, miután aktiválták a harmadik szemét



A kilenc éves indiai lány Yogamaatha lenyűgöző képességgel rendelkezik. Miután szemeit több kendővel takarják el, képes elolvasni bármilyen szöveget és látni azt, amit elé tesznek.


De vajon hogyan lehet képes erre?

Yogamaatha azt állítja, hogy részt vett egy Gurukul tanfolyamon, Indiában, ahol beavatta őt egy Guru, és most azzal az egyedülálló képességgel rendelkezik, hogy lát a harmadik szemével. Azt állítja, hogy ez a misztikus erő egy "tanult képesség," ellentétben azzal a közvélekedéssel, hogy ilyesfajta ajándék csak a kiválasztott keveseknek adatik meg.

De nem csak olvasni képes bekötött szemmel a kilenc éves kislány, hanem elmondása szerint kerékpározni is tud az utcai forgalomban.


Az alábbi videóban Yogamaatha megdöbbentő képessége látható, miközben három kendővel takarták el a szemeit és így tesztelték.

Egy védikus templomban Dél-Kaliforniában nem csak azt bizonyította be, hogy képes bekötött szemmel bármit elolvasni, de játszani is képes, sőt egy másik gyereket, akin nem volt kendő, meg tudott verni amőba játékban.

A harmadik szem megnyitása során a Mester a beavatás és a meditáció alatt aktiválja a tobozmirigyet és a telepatikus képességeket.

(forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu)

Yogamaatha az indiai lány - videó