2017. március 18., szombat

Szellemekkel suttogó gyermekek



A suhogó árnyak, a mozgó fotelek, a hideg fuvallatok - a felnőtteknek az élénk gyermeki fantázia szüleményeinek tűnnek. A gyermekek kissé másként látnak, és éreznek, mint mi.


- Hideg gőzt láttam kimenni a szoba ajtaján. – mondja Hanna, Edina leánya.

- Nem féltél tőle?

- De! Nagyon!

Szigeti Márton tudja, hogy az embernek lelke és szelleme van, ezért nem érte meglepetésként, hogy a leányai tudnak kommunikálni a halottak szellemeivel.

- Rékának természetes volt, hogy látja a szellemeket. Azt hitte, hogy mindenki látja őket.

Szigeti Márton lánya, a most tíz éves Réka, sohasem félt a szellemektől. Születésekor hozzá kötődött egy szemüveges kisfiú szelleme.

- Ahányszor csak a tükörbe néztem, láttam magamon a szellemet. Ahogy sétáltam, lépett velem.

Márton kislányán a Gyógyító Központban segítettek. Rékáról a túlvilágra engedték a szellemet, azóta nem kell szemüveget viselnie, a látása megjavult.

Tímea kislánya furcsa jelenségekről számolt be. Anyukája észrevette, hogy egy láthatatlan valakivel játszik. Tímea nagyon megijedt, ezért pszichológushoz vitte leányát. A nagypapa temetése után azonban hinni kezdett neki…

A felnőttek, ha nem is látják, de érzik, a szellem jelenlétét. A létközben rekedt szellemeken tudományos módszerekkel nem lehet segíteni. Kovács – Magyar András szellemi – gyógyító módszerével tud segíteni a létközben rekedt szellemeknek a túlvilágra jutni.

(forrás: szellemvilag.hu)

 Szellemekkel suttogó gyermekek - videó