2017. március 11., szombat

Elhunyt szeretteivel találkozott a klinikailag rövid időre halottnak nyilvánított orvos



Egy megdöbbentő vallomás

Elmondása szerint járt a túlvilágon, és miután találkozhatott elhunyt szeretteivel, visszaküldték őt a Földre. Még Isten tróntermében is járhatott, és elmondták neki miért küldik vissza az életbe.


A túlvilág gondolata nem puszta illúzió. Legalábbis sokan úgy gondolják, hogy nem lehet az, és hogy egészen biztosan van valami a halál után.

Már csak az a kérdés, hogy micsoda lehet ez a valami. Egy hatalmas, szép és új világ? Egy végtelen mennyország? Egy tér, ahol mindenki egyenlő, és nincs többé bánat, és szomorúság?

Egy férfi, aki klinikailag halott volt, visszatért az életbe, hogy egy elképesztő túlvilági élményről számoljon be: arról, hogy mi vár ránk a halál után.

Megmozdító a beszámolója annak az úrnak, akinek az életéért több órán át küzdöttek, és klinikailag több órán át is halottnak volt nyilvánítva.


Az eset a férfivel nem most esett meg, hanem régebben. És ráadásul a csavar az a történetben, hogy ma orvosként praktizál, ennek ellenére nagyon is hisz abban, hogy van élet a halál után.

Bár a tudomány nem ezt sugallja, elmondása szerint hamarosan az orvostudomány is képes lesz érzékelni, igazolni ezeket az élményeket.

Dr. Gary Wood mindössze 18 éves volt, amikor egy autó balesetet szenvedett fiatalabb húgával, Sue-val. A baleset miatt következett be, mert egy szabálytalanul parkoló autóval ütköztek az úton.

Míg Sue megúszta apróbb sérülésekkel, addig Gary komoly belső és külső zúzódásokat szenvedett, és azonnal kórházba szállították életmentő műtétekre.

Olyan súlyos karambolt szenvedtek el, hogy az akkor 18 éves Dr. Wood halottnak is lett nyilvánítva még a helyszínen. Azonban a férfi egyáltalán nem volt halott. Sőt, egy olyan utazáson járt "odaát", mely örökre megváltoztatta z életét, és az életről alkotott képét.

Dr. Wood 50 évvel később is kristálytisztán emlékszik a megélt eseményekre, és egy tévéműsorban is mesélt az ott látott dolgokról.

"Meghalni olyan, mint mikor leveszed a ruháidat. Megválsz a testedtől, mintha csak egy kosztüm lett volna." - mondta az emlékei kapcsán.

Kilépett a testéből, és azt érezte, hogy mérhetetlenül könnyűvé vált.

Felemelkedett a magasba, és az egész autóbaleset helyszínét belátta. Utólag részletesen el is mesélte a helyszínelőknek, és a helyszínen jelenlévő mentőknek a látottakat, akik megdöbbenve tapasztalták, hogy a férfi leírása nagyon pontos, holott ő akkor éppen halott volt.


Egy hatalmas, hosszú és sötét alagút szippantotta be, melynek a legvégén fény gyúlt Ahogy efelé a fény felé közeledett, úgy érezte, egyre inkább megtisztul, és egyre békésebben érzi magát.

Amikor újra kinyitotta szemeit, már az űrben volt, és megpillantott egy hatalmas aranyból készült űrszondát is, vagy valamiféle űrszondára nagyon hasonlító lebegő tárgyat.


Egy óriási, 21 méter magas angyali alakkal találkozott, egy 500 mérföld széles kapu előtt.

Az angyal egy hatalmas, pengeéles és csillogó kardot fogott a kezében, és csodálatosan ragyogó arany haja volt.

A belső részen egy másik angyal állt, könyvekkel a kezében. A két alak között volt valamilyen beszélgetés, amit Dr. Wood nem tudott kihallani, de miután a csevej véget ért, beengedték a kapukon belülre.


A férfi visszaemlékezései alapján odabenn a mennyország lehetett jelen, ugyanis több olyan régi ismerősével, gyerekkori barátjával találkozott, akik már rég meghaltak.

Az egyik ilyen fiúval a középiskolában jártak egy osztályba, azonban idő előtt magához hívta az úr, mert meghalt egy fűnyírós balesetben.

„Körülbelül 4-500 méterre voltunk Isten tróntermétől, amikor ismét rám tört a mérhetetlen nyugalom.”- mesélte. „Amikor beléptünk a terembe, hatalmas kezek, élő kezek lógtak a falakon. Ez alaposan megdöbbentett.”


Dr. Wood nem értette, mi szükség egy ilyen helyre. Meg is kérdezte, és erre azt a választ kapta egyik ottani barátjától, hogy Istennek szüksége van bizonyos emberi testrész darabokra, hogy csodát tegyen velük másokkal.

Dr. Wood Jézussal is találkozott, aki elmondta neki, hogy vissza fogják küldeni a Földre, mert még sok fontos dolgot kell majd véghezvinnie életében.

"Hirtelen aztán minden homályosodni kezdett, és mintha kiszakadtam volna a menyek világából" - emlékszik vissza az eseményekre. "Arra ébredtem, hogy a húgom a nevemen szólongat, és már a kórházban vagyok."

Dr. Wood azóta meg van győződve arról, hogy látomása valós volt, és a túlvilág odaát vár mindenkire, aki itt hagyja földi porhüvelyét. Mert egy napon mindannyian "elutazunk" egy örökké tartó nyaralásra...

(forrás:avilagtitkai.com)

Dr. Gary Wood videói itt:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/dr.-gary-wood-a-mennyorszag-6tr9fxdBsfzXw92N