2017. március 20., hétfő

A tolték titok - Sergio Magaña



"Sergio Magaña Ocelocoyotl - A tolték titok" A világhírű mexikói gyógyító, Sergio Magaña (Ocelocoyotl), a navatl hagyomány és a Tol leszármazási ág tanítója most először tárja a világ elé az ötezer éves tolték hagyomány titkos gyakorlatait! 


A szerző megtanítja:

hogyan sajátítsuk el a tudatos álmodás technikáit, és hogyan ültessünk el olyan álmokat, amelyek éber állapotunkat teremtik;

hogyan tudjuk meggyógyítani és megfiatalítani a testünket, és hogyan küldhetünk gyógyítást másoknak álmunkban;

mi az obszidiántükör, hogyan használjuk önmagunk és mások megtisztítására és gyógyítására;

hogyan vegyük fel a kapcsolatot az őseinkkel; hogyan lássuk meg lelkünk energiáját, hogy megtudjuk, kik voltunk előző életeink során.

"Ennél nagyobb ajándékot senki nem tudott volna adni az embereknek, mint amit az író adott azzal, hogy megírta ezt a könyvet...! Köszönet!"

(forrás: vilagok.hu)

 Sergio Magana "Ocelocoyotl" világszerte ismert és nagy tiszteletnek örvendő "Bölcsesség Őrző" Mexikóvárosból, az ötezer éves közép-amerikai tolték vagy toltecayotl leszármazási ág beavatottja.
A hagyomány az ősi chichimecáktól ered, akik aztán átadták a teotihacuanoknak majd a toltékoknak, akik később mind a maják, mind az aztékok tanítói lettek. Sergio a Tol sámán örökség (nahualizmus) álmodó tudásában is jól képzett. Ezt 1460 éve megszakítás nélkül adta tovább a mester a tanítványnak.
Itt az ideje, hogy ez a tudás napvilágra kerüljön, és Sergio az egyike annak a néhány szóvivőnek, akiket felkértek a rejtett ősi tudás megismertetésére.
 Sergio mára számos nemzetközi konferencia és esemény ünnepelt előadója. Így például 2012. december 21-én az UNESCO meghívására tolték téli napforduló ceremóniát mutatott be! Jelenleg több, mint ötvenezer tanítványa van Mexikóban, az USA-ban, Kanadában, Olaszországban, Svédországban, Magyarországon, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.
Sergio sok éven át tanulmányozta a közép-amerikai nahuatl nyelv és kultúra misztikus és transzformatív erejét. Utazásai és tanításai mellett 12 éven keresztül jelentkezett rendszeresen"Az eljövendő évek" című műsorával, Mexikóváros egyik rádió állomásán.

Sergio Maganaa paradigma váltásról videó itt:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/sergio-maganaa-paradigma-valtasrol-rmFAnkx0DO2UPj19