2017. február 1., szerda

Csongrádi Kata imával tartotta életben a párját



Az ezotéria az emberiséggel egyidős jelenség, a tudományos magyarázatoktól eltérő módon keresi a választ az élet, a világ nagy kérdéseire. Sztárjaink, művészeink közül is sokan hisznek benne, ami nem meglepő, hiszen az alkotó ember mindig is érzékenyebb a megfoghatatlan jelenségek iránt. Csongrádi Katának bebizonyította az élet, hogy igenis vannak csodák.


A legjobb példa erre nemrég elhunyt férje, S. Nagy István, akiről há­romszor is lemondtak az orvosok, de feleségének mindhárom alkalommal sikerült visszaimádkoznia a legendás dalszövegírót a túlvilágról. Mivel orvosi magyarázat nem volt a hirtelen, váratlan gyógyulásokra, ezért még a legracionálisabb szakemberek is a színművész-énekesnő által kezdeményezett imalánc erejének tulajdonították, hogy párja képes volt huszonöt évvel túlélni saját „halálát”.

– Hiszem, hogy az isteni és az emberi szeretet tartotta őt itt ilyen sokáig – vallja Kata. – A férjem csak fizikailag távozott el. Dalai által lélekben most is velünk van, hiszen az ő slágereiből továbbra is árad az életöröm, az életenergia, legfőképpen pedig a szeretet, amivel létrehozta azokat. Nagyon valószínű – több távolkeleti, sőt nyugati kutatás is megerősíti –, hogy az élet után egy következő élet jön, és az univerzum körforgásának törvénye szerint addig jövünk vissza ide a Földre különböző formában tanulni, amíg tö­kéletesen el nem sajátítjuk a feltétel nélküli szeretet képességét. Az ezo­téria bölcsességei sokat segítenek abban, hogy – felismerve az ok–okozati összefüggéseket – megérthessük a mérhetetlen szenvedések mögötti tanításokat, és ráébredjünk arra, hogy a világ működésének legfőbb mozgatóereje – vallási hovatartozástól függetlenül – a mindenható szeretet.
(forrás: borsonline.hu)

Csongrádi Kata naponta beszél elhunyt férjével - videó
https://www.youtube.com/watch?v=7U9VTyhwXMA
 
Csongrádi Kata színésznő beszélt arról, hogyan lehet feldolgozni egy szerettünk elvesztését. Férje, S. Nagy István dalszövegíró 2015 január 20-án hunyt el, a színésznő júniusig sírt, mire ki tudott jönni a gödörből. Csongrádi Kata otthon berendezett egy múzeumot férjének és édesanyjának, akikkel minden nap beszélgetnek és énekelnek.