2017. február 12., vasárnap

A túlvilágról is tanít - Ujfalusi Márta látó, spirituális gyógyító


Sokan ijesztőnek tartják, hogy az életet és a halált egy napon belül akár többször is megélem – hiszen egyik percben még egy négy hónapos kismamának segítek kapcsolatba lépni a magzatával, a következőben pedig egy haldoklót segítek át a fénybe. A lényeg, hogy egyik állapotba sem ragadok bele, és mindig segítő-gyógyító szándékkal működöm közre – mondja Ujfalusi Márta látó újságírónknak, akinek szöget ütött a fejébe, mit is lát a látó. Aki ugyanis nem hiszi, járjon utána...


„Kislányként a déli alvás előtt felvilágosítottam az óvó nénit, hogy nemsokára jön érte a mentőautó...”

A látó nem pszichológus, nem kártyavető, nem aurafotós. A látó látónak születik – állítja Ujfalusi Márta, aki tehát ezt a képességet örökölte. „Én még nem tudtam a saját képességeimről, amikor a szüleim már tisztában voltak vele. Újszülött korom óta sokszor voltam meditatív állapotban, és már 3-4 éves korom körül megértettem, hogy én több mindent érzékelek, mint mások – emlékszik vissza Ujfalusi Márta. – Kiscsoportos koromban apukámnak a hatvanas évekről meséltem – amiről sem élményem, sem hallomásom nem lehetett. Ennél konkrétabb prófécia volt, amikor a déli alvás előtt felvilágosítottam az óvó nénit, hogy nemsokára jön érte a mentőautó, mert a kisbaba a hasában van. Az óvó néni rám pirított, hogy kisbaba nincs a pocakban – de amikor aztán valóban elájult, és elvitték a mentősök, kiderült, hogy méhen kívüli terhessége volt.”

Mindenkiben ott a képesség

A látás képessége fejlesztés és gyakorlás kérdése is. „Vallom, hogy Szepes Mária néni a mai napig a túlvilágról is tanít. Mivel picit mindenkiben ott a képesség, aki hozzám eljön, annak én is segítek valamilyen szinten látóvá válni. Ám az, hogy mennyire tudja elfogulatlanul, érdekek nélkül, hivatástudattal elfogadni valaki az érzékenységet, nem csak rajta múlik. Ez kiválasztottság” – regél tovább Márta.

Mit láthat a látó?

A látó saját magát is látja, kívülről-belülről. Ennél fontosabb, mit lát másokban. „Ha elhiszed, hogy láthatlak Téged, tényleg annak, aki voltál és vagy, akkor elhiheted azt is, hogy azzá válhatsz, akinek látni szeretnéd magad! Jobbítva, változva, hibáidat önmagadnak is megbocsátva, sőt elfeledve.”
Érzékeli a halottakat egy lakásban. „4-5 éves koromból származik az ezzel kapcsolatos első emlékem. Előző nap elhunyt valakinek a társbérlője – akiről én részletesen beszámoltam.”
Hang alapján is elmondja a legtöbb emberről, hogy kicsoda.
Látja a szervezet teljes energiamezőjét, „... ami több az auránál, a külső energiamezőnél. Pontosan meg tudom mondani az egyes szervek energiaszintjének érzékelésével, hol mi a gond. Melyik csigolyán található például mészpont, kimasszírozható-e még... stb.”
Meg tudja változtatni az aura színét, képes tereket megtisztítani. „Vannak módszerek – például a reiki –, tanfolyamok, mesteri beavatások, amik hamis tanítások, és a saját emberi energiakészleteket merítik le. Ezeket nagyon veszélyesnek tartom. Mivel én nem a saját jókedvemet, saját készletemet használom fel, ezért magam is könnyen kitisztulok. Ugyanakkor az energiát Istentől mindig magamnak kérem – így a gyógyulónak nem is kell hinnie, csak az együttműködő akaratára van szükség.”
Kézrátétellel gyógyít, távenergiát küld. Márta állítólag elég komoly energiamezővel van felvértezve. „Az igazi látó nem csak baleseteket és veszélyeket jósol – amiknek az előrevetítésével árt másoknak –, hanem rögtön védelmet is rátesz az "ügyfelére”.

Állandóan be van kapcsolva

A látónak nincs könnyű dolga… szavakba kell öntenie és érthetően meg kell fogalmaznia képeket, látomásokat, hangokat, érzéseket a múltból, a jelenből és a jövőből egyaránt. A látó az egész testével lát, „be van kapcsolva” mind az öt érzékszerve, amelyek az átlagosnál kifinomultabban működnek. A látás- és hallássérültek érzékeléséhez hasonlítható a belső látása és a belső hallása. Azt, hogy ezen a rengeteg csatornán mi mindent kap egyszerre, nem tudja befolyásolni (néha nyitott, máskor behunyt szemmel jönnek a képek a „mozivásznon”), ugyanakkor nem is szelektálhat. „A látó számára nincsenek negatív és pozitív élmények. Sokan ijesztőnek tartják, hogy az életet és a halált egy napon belül akár többször is megélem – hiszen egyik percben még egy négy hónapos kismamának segítek kapcsolatba lépni a magzatával, a következőben pedig egy haldoklót segítek át a fénybe. A lényeg, hogy egyik állapotba sem ragadok bele, és mindig segítő/gyógyító szándékkal működöm közre.”

És amit nem lát...

Márta azt mondja, amit nem lát, annak vagy nincs jelentősége, vagy egy magasztosabb cél érdekében van elfedve előle. „Nemrég érzékeltem, hogy egy férfi félrelépett, de nem láttam különösebben azt, akivel megcsalta a párját. A hölgy persze hosszasan szerette volna taglalni a témát, de én az incidenst alig érzékeltem, mert a köztük lévő fantasztikus nagy szerelem sokkal fontosabb volt.”
(forrás: Dénes Vanda - ideal.hu)
 
- - - - - - - -

Beszélgetés Ujfalusi Márta látó - spirituális gyógyítóval- videó

 forrás:Mártikavideo

 https://www.youtube.com/watch?v=FO0FAuDJkBs