2017. február 4., szombat

6 tényleg megtörtént eset, amelyben a túlvilágról telefonáltak az élőknek



Mit szólnál, ha egy szeretett rokonod felhívna a túlvilágról? Ha rád telefonálna az eltávozott férjed azzal, hogy szeret? Ha a nagymamád csörgetne meg, mert van valami fontos mondanivalója? Sokkot kapnál, ugye? Ezek alapján gondolhatod, hogy azok mit éreztek, akikkel már történt hasonló! Hoztunk neked 6 igaz történetet arról, amikor a holtak felhívták az élőket!
A szellemvadászok és EVP szakértők úgy tartják, hogy a szellemek képesek lenyomatot hagyni elektromos készülékeken, vagy akár azon keresztül kommunikálni, telefonálni vagy smst küldeni. Elvileg azért, mert ezek a kísértetek olyan frekvencia tartományban rekedtek, amely kompatibilis sok elektronikai műszerek vételi frekvenciájával. Hogy mi célból telefonbetyárkodhatnak? Nem nehéz kitalálni… üzenetük van az élők számára, figyelmeztetni akarják, vagy elszeretnének búcsúzni.

6 megtörtént eset arról, amikor a túlvilágról telefonáltak:

 


A halott férje hívogatja

Skóciában egy idős asszony azzal fordult a rendőrséghez, néhány éve, hogy minden éjszaka telefonon zaklatják. A bosszantó ebben csupán az volt, hogy a három évvel korábban elhunyt férje hívogatja.
Az asszony felkereste a telefonszolgáltatóját, hogy ugyan adjanak már valami elfogadható magyarázatot a dologra, de ők is csak néztek maguk elé, mint borjú az újkapura, ugyanis a telefonszámot már deaktiválták.
Érthető módon a rendőrség sem tudott mit tenni, hiszen a számot már kivonták a forgalomból, hiszen így még csak bemérni sem lehet a hívást.


Telefonhívás a túlvilágról

Karl Uphoff az egykori rockzenész hisz a halál utáni életben. Már csak azért is, mert 1969-ben felhívta a halott nagyija. Karl 18 éves volt, amikor nagyanyja elhunyt és rendkívül jó volt a kapcsolatuk és amikor megsüketült, akkor kifejezetten Karl segítségére volt utalva.
De ha Karl éppen nem volt otthon, nagyanyja mindig a barátainál kereste telefonon. De mivel nem hallotta mikor veszik fel a telefont, mindig csak annyit mondott a tárcsázás után kis idővel, hogy: „Karl ott van? Kérem, hogy küldjék haza.” Néhányszor megismételte, majd másik számot hívott, biztos, ami biztos.
Majd az 1969-ben bekövetkezett halála előtt, amikor Karl nővére ápolni kezdte, nem volt szükség ezekre a hívásokra.
Most jön a lényeg: Karl két nappal szeretett nagymamája halála után meglátogatta D’Alessioékat Montclairben, akiknek a fia Peter jó barátja volt. Peter és Karl az alagsorban beszélgettek, amikor meghallottál a telefon csörgését, majd hallották, hogy Mrs. D’Alessio türelmetlen hangon beszél a hívóval. Karl szinte halálra vált, amikor Mrs. D’Alessio azt mondta neki: „Egy idős nő van a telefonban, azt mondja a nagyanyád, és szüksége van rád. Ezt ismételgeti.”
Karl felrohant a lépcsőn, de mire felkapta a kagylót, megszakadt a vonal. Aznap éjjel, Karl több hívást kapott az otthonában . Amikor felvette, senki sem szólt bele a kagylóba.
Amikor elkezdték kivizsgálni a dolgot, Karl elmondta, hogy jelenlegi barátai nem tudnak a nagyanyja telefonálgatásáról, és D’Alessio-ékat nem rég ismeri. Hozzátette, hogy senki nem tudott a hollétéről, amikor meglátogatta őket. A halottak pedig úgyis mindent tudnak…


Amikor az élő hívja a holtat

Egy Kínában élő férfi az eltávozott feleségével szeretett volna kapcsolatba lépni. Mivel neki magának nem ment, szakértő segítségét kérte.
Elektronikus hangrögzítővel tartottak szeánszot, majd visszahallgatták a felvételt visszahallgatták, és még az agyukat is eldobták.
Tisztán lehetett hallani a halott feleség suttogását.


Halott nagyapja hívta

Tavaly egy hölgy feltöltött egy hangfelvételt a netre, amelyen elhunyt nagyapja hangja hallható.
A síron túli hívást a(000)000-0000-ás telefonszámról kapta. Amikor felvette, szinte áramütésként érte, ahogy meghallotta nagyapja hangját.
Hozzá kell tenni, hogy a nullából álló telefonszám több embert próbált már elérni, mivelhogy rengeteg ember számolt már be arról világszerte, hogy egy nullákból álló telefonszámról kereték egy családtagja elvesztése után vagy üres smseket kaptak erről a számról.


Végső búcsú

2008.szeptember 12-én amikor a Chatworth kerületében egy vonat haladt át és ami Los Angelesben összeütközött egy másik tehervonattal. Az egyik utas, Charles E. Peck, aznap 04:22 körül halhatott meg és másik 100 ember a balesetben.
Azonban Peck története nem ért véget. 11 óra után, amikor még nagyban dolgoztak a mentőcsapatok, Peck családja a férfi mobiljáról számos hívást kaptak. A menyasszonya, a mostohaanyja, a testvére, a húga és az ő fia. A statikus zajtól nehezen, de hallották a hangját, ugyan nem értették mit mond. Onnantól kezdve rövid időn belül megtalálták a testét. De a telefonját soha…


„Kérlek, legyen óvatos!"

Ez a sztori csak 2013-ban látott napvilágot, amikor Dean Koontz, a termékeny író elmesélte élményeit egy paranormális jelenségekkel foglalkozó magazinnak.
1988. szeptember 20-án kapott egy kísérteties telefonhívást. Koontz az irodájában volt, mikor a váratlan telefonhívást kapta. Hozzá kell tenni, hogy a Beautiful Death című esszéjén dolgozott, ami a túlvilági élet lehetséges bizonyítékairól szólt. A telefonban egy távolról beszélő női hangot hallott, aki annyit mondott: „Kérlek, legyen óvatos!"
Koontz megkérdezte, ki volt, de nem kapott választ. Ehelyett a kísérteties hang egyszerűen megismételte rejtélyes figyelmeztetést még háromszor, utána beállt a csend. Koontz azt se tudta, hová legyen csak ült feszülten és figyelt és azon tűnődött ki lehetett a néma vonal végén. Majd rájött, hogy ismerős volt a hang. Az anyjáé, de ő már majdnem két évtizede halott volt. A száma titkosított volt, tehát betyárkodásról szó sem lehetett.
Két nappal a hívás után Dean elment meglátogatni az apját a szanatóriumba, ahol Ray-t viselkedési problémákkal kezelték és mikor a személyzet bejelentette, hogy a fia jött látogatóba még meg is ütötte az ápolót.
Ezen a ponton tudni kell azt, hogy Dean nem tudta, hogy apja időnként adott némi juttatást egyes személyeknek, hogy elmehessen venni magának ezt-azt. Például egy rúgós horgászkést…
Tehát, Dean belépett apja szobájába, aki villámgyorsan előkapta a fiókjából a rugós kést, de szerencsére Dean lebirkózta és elvette tőle. Közben a személyzet fülébe jutottak az események, akik hívták a rendőrséget és Dean akkor vette észre, hogy nála van a kés. A rendőrség felszólította, hogy dobja el, mire ő neki állt magyarázkodni, hogy nem az övé, hanem az apjáé. Végül Deannek leesett, ha nem dobja el, őt fogják lelőni, mert azt hiszik, ő az elkövető.
Végül a rendőrség megértette mi történt, és Rayt átszállították a pszichiátria osztályra, ahol folyamatosan figyelés alatt áll.
Az eset után Dean elgondolkodott, hogy talán a hívásnak köszönheti, hogy annyira éber és reakciókész volt. Ám soha többé nem kapott olyan hívást…
 (forrás:noiportal.hu)

Az alábbi  felvételt egy angol hölgy készítette a rádiójával, amin beszélget a lelkekkel. A "mazblondie" nick nevű nő rendszeresen kísérletezik a fehér zaj, vagyis EVP rögzítésével. Nyugaton már eléggé nagy elterjedése van annak a hitnek, miszerint egyes technikai eszközökkel (rádió, TV stb) beszélgetni lehet a túlvilággal, mert a lelkek hatást tudnak gyakorolni a rádióhullámokra. A nyugati világban már külön erre szakosodott tudományos szervezetek és szakértők vannak