2016. szeptember 8., csütörtök

Ezt a megható szerelmes levelet írta Leonard Cohen haldokló szerelmének!



A remek világhírű zenész, Leonard Cohen még a legnehezebb, legszomorúbb időkben is képes olyasmit mondani, amire a legtöbb ember egyszerűen képtelen. Igen, ilyen az igazi Leonard Cohen.


Mikor Leonard Cohen megtudta, hogy egykori szerelme, múzsája, Marianne Ihlen haldoklik, a művész egy megható, és gyönyörű üzenetet küldött neki. Marianne július 29-én, 81 éves korában hunyt el, de előtte az idős hölgy barátja, Jan Christian Mollestad, dokumentumfilmes felvette a kapcsolatot Cohen-nel, és amint megkapta a zenész üzenetét, gyorsan felolvasta még a haldokló asszonynak.


“Minden jót kívánok, Marianne. Olyan időben járunk, amikor testünk annyira legyengült, megvénült, hogy úgy érzem, hamarosan én is követni foglak téged. Tudd, hogy annyira közel vagyok hozzád, hogyha hátranyújtanád a kezed, elérném.

És azt is elmondom, hogy mindig szerettelek a szépséged és a bölcsességed miatt, de te tudod jól, hogy miről beszélek. Most csak kellemes utazást kívánok neked. Viszlát, drága barátnőm. A szerelem végtelen, így találkozni fogunk utunk folyamán.“

(forrás:http://tudnodkell.info)